In onze fantasieproeverij laten Lucas en Mariëlle het publiek, aan de hand van een menukaart met daarop alle (sub)categorieën, proeven van de verschillende smaken die de erotische verbeelding te bieden heeft. 

We vertellen daarbij over het onderzoek en een aantal van onze belangrijkste bevindingen. Na de introductie van ons project krijgt het publiek de kans om subcategorieën waar ze nieuwsgierig naar zijn te kiezen. Als echte fantasiekenners delen we verscheidene fantasieën uit die categorieën (met audiofragmenten van originele interviews) en zullen we meer over dat type fantasie vertellen.

De fantasieproeverij

  • Duurt 20 tot 40 minuten.
  • Kan plaatsvinden op verschillende locaties, bijvoorbeeld op een podium of in onze mobiele bibliotheek.
  • Kan voor een (groter) publiek of in een kleine groep worden gepresenteerd.
  • Is goed te combineren met onze boekpresentatie of neer te zetten als workshop.

Workshop
De fantasieproeverij kunnen we ook verzorgen als workshop, waarbij we een individuele zoektocht naar de favoriete fantasiesmaken faciliteren. Daarbij gebruiken we kleine computertjes (oorspronkelijk ontwikkeld voor onze tentoonstelling in museum Marres) waarop elke deelnemer zelf naar fantasieën kan luisteren. Dit kan uiteraard in onze mobiele bibliotheek plaatsvinden.

Boekpresentatie
De fantasieproeverij combineren we graag met onze boekpresentatie, waarin we dieper ingaan op het belang van erotiek en het onderzoek naar fantasieën van vroeger en nu – én natuurlijk ons eigen onderzoek! We nemen het publiek mee in de structuur van het Yes, please! boek en de 9 verschillende categorieën van fantasieën. We delen voorbeelden van interviews uit ons onderzoek en vertellen welke verrassende bevindingen wij hebben gevonden die door eerder onderzoek nog niet waren ontdekt.

Lijkt het jou wat om zo’n fantasieproeverij/boekpresentatie bij te wonen? Houd dan onze agenda in de gaten!

Mocht je meer informatie willen over de verschillende programma’s die we verzorgen, dan kan je contact met ons opnemen.


Hosts: Lucas De Man, Mariëlle de Goede
Audio: Marc Alberto
Vormgeving: Pascal Leboucq, Naomi Janssen


Partners