Nu september weer is aangebroken en de regen tegen de ramen klettert, is het tijd om terug te kijken op afgelopen zomer, én vooruit te kijken naar wat voor erotisch er allemaal nog op stapel ligt de komende maanden. Want onze zoektocht naar erotische fantasieën heeft niet stilgestaan, en zal dat ook zeker niet doen!

Vanaf juni dit jaar speelt Yes, please! LIVE. Een liveshow waarin we het hebben over erotiek en altijd minimaal 1 speciale gast uitnodigen om te komen vertellen over zijn of haar fantasieën. De afgelopen maanden hebben we de show 56 keer gespeeld op verschillende locaties. Misschien heb je ons wel gezien in de Tolhuistuin, op de Parade in Den Haag of Utrecht, op Theater Aan Zee of op Lowlands! 74 moedige gasten hebben het aangedurfd zich en plein public te laten interviewen door 1 van onze hosts. Maar behalve onze gasten, werd ook het publiek geprikkeld om na te denken over de eigen fantasie en deze wellicht zelfs te delen.

Heb je de show toch gemist?! Niet getreurd! Ook in het najaar kun je ons weer op de planken vinden. Houd onze agenda op de site in de gaten en blijf op de hoogte!

Niet alleen de liveshows hebben we aangegrepen om fantasieën te verzamelen. Ook ons Bolleke is weer op pad geweest, en dit keer naar het zuiden van ons land. Op het Zomerparkfeest in Venlo en op BRUIS te Maastricht hebben we, in samenwerking met Marres Maastricht, onze database weer goed kunnen aanvullen. En over die database gesproken: Op het moment van schrijven hebben we 290 mensen geïnterviewd over hun erotische fantasie. We hebben bijna alles uitgeschreven en spitten nu door de stapels erotiek. Waarom, vraag je je af?

Vanaf maart 2020 zal het Yes, please! boek in de winkel liggen, uitgegeven door A.W. Bruna (ja, dat is dezelfde uitgever als Nancy Friday!). We zijn de fantasieën aan het uitzoeken, selecteren en categoriseren, zodat we met jullie kunnen gaan delen welke fantasieën er gedeeld zijn met ons. Alvast een tipje van de sluier: de illustraties zullen verzorgd worden door Atelier Cambré. Wij zijn alvast heel enthousiast over de eerste schetsen en kunnen niet wachten die met jullie te delen!

Behalve het boek, is er nog iets om naar uit te kijken. Ook vanaf maart 2020, kun je onze tentoonstelling bezoeken over erotische fantasie bij Marres. Op basis van de verzamelde fantasieën creëren we een ervaringstentoonstelling waarbij al je zintuigen aangesproken zullen worden. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, de eerste tekeningen liggen er..

.. En zoals het erotiek betaamt, stoppen we hier op het moment suprème en laten we nog iets aan je verbeelding over. Houd onze facebook en instagram in de gaten voor updates, en blijf ons volgen in onze zoektocht!

 

Partners

 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset