Waar fantaseer jij over?

Die vraag stellen wij nu al meer dan een jaar aan mensen overal in Nederland en Vlaanderen. Wij houden het grootste onderzoek naar erotische fantasieën in de Lage Landen ooit. Waarom?

Omdat heel veel mensen zich schamen voor hun eigen fantasieën en dat vinden we doodzonde. Je fantasie is immers een deel van wie je bent en hoort bij je. Meer nog, het praten over en delen van je fantasieën is enorm stimulerend voor je zelfbeeld en je seksuele ontwikkeling.

Wij vonden het daarom hoog tijd om dit taboe liefdevol te doorbreken. We kochten een caravan die we ombouwden tot geluidsstudio en zijn op pad zijn gegaan. Overal waar we komen vragen we mensen 1 op 1: heb jij erotische fantasieën en zo ja welke?

Deze verhalen vonden wij zo inspirerend en stimulerend dat wij ze ook met jou willen delen. Vandaar Yes, please! LIVE.

Wat kan je verwachten? Wel.

Wij nemen je mee door ons onderzoek. Wat zegt de wetenschap over fantasieën? Welke erotische verhalen kiest het publiek om te horen en last but not least, waar fantaseert onze gast over? Ons onderzoek gaat nog altijd door en dus nodigen we elke show een gast uit om zijn of haar fantasieën live met het publiek te delen.

En jij? Jij kunt gewoon komen en luisteren en meegenieten en als je echt wilt dan kun je gerust ook een fantasie delen.

De liveshow heeft onder andere gespeeld op Theater Aan Zee, De Parade Den Haag en Utrecht, en Lowlands. Nieuwe data kun je vinden in onze agenda!

***

Yes, please! LIVE is een productie van Stichting Nieuwe Helden, in samenwerking met deBuren, Marres Maastricht, De Vooruit, Amerpodia en De Verkadefabriek

Concept en regie: Lucas De Man

Hosts liveshow: Lucas De Man, Rashif El Kaoui, Tijs Huys, Oscar Kocken, Isil Vos, Elsa May Averill, Charlot van der Meer

Audio: Marc Alberto

Vormgeving: Pascal Leboucq, Naomi Janssen

Projectleiding: Kim Eldering

Creatief producent: Charlot van der Meer

Technische productie: Emiel Rietvelt, Lucas Kramer

Partners

 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset