#kutvoorlichting is de seksuele voorlichting die jij op de middelbare school waarschijnlijk nooit hebt gehad. Linda en Eva geven je geen standaard droge voorlichting over enkel soa’s en anticonceptie, maar behandelen masturbatie, genot, seksuele diversiteit, consent en goede communicatie. Met 3FM Tussenuur zetten we ons voor #kutvoorlichting: seksuele voorlichting, maar dan op een manier waar je iets aan hebt.

In deze vierde aflevering van #kutvoorlichting hebben Linda en Eva het over fake orgasmes, seksuele fantasieën en consent. Hoe laat jij je bedpartner weten wat jij lekker vindt? Jongeren vinden het belangrijk om te leren en te praten over communicatie in bed. Lucas de Man heeft de theatervoorstelling Yes, please opgezet, waar ze mensen vragen naar hun seksuele fantasieën. Er zijn namelijk meer mensen die erotische fantaseren dan mensen die seks hebben gehad of masturberen!

Seksinfluencers Thomas Brok en de Sekszusjes doen niet alleen hun best om hun kijkers te amuseren, maar ook om iets bij te dragen en hen bewust te maken van elkaar. Over seks praten vinden we stoer, maar praten over onze fantasie is een stuk kwetsbaarder. Linda vertelt tijdens Lowlands over haar seksuele fantasie. Iedereen heeft seksuele fantasieën en door ze uit te spreken kan je enkel je seksleven verbeteren. Wat is jouw seksuele fantasie?

Partners

 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset
 data-srcset