Met onze fantasie-opname-booth, waarmee we deze zomer langs verschillende festivals en andere plekken trekken, leggen we een omvangrijk audio-archief  aan met de spannendste en meest opwindende erotische podcasts. Met als doel om uiteindelijk jou te kunnen verwelkomen in de erotische Yes, Please! installatie.

We werken toe naar een grote erotische ervaringsinstallatie waar de bezoeker middels een tocht door verschillende ontworpen ruimtes, begeleid door podcasts met erotische verhalen en fantasieën die men via de koptelefoon hoort, wordt meegenomen in en door ons onderzoek.

De Grote Installatie wordt voor de bezoeker een zintuigelijke, performatieve zoek-tocht naar de eigen erotische identiteit.

Deze installatie gaat in première in maart 2020 in Marres Maastricht en toert daarna langs verschillende festivals en theaters.

Ontvangst

Betreed onze zwoele, prikkelende ruimte waar je languit gestrekt kunt relaxen of plaats kunt nemen op de zitjes om via koptelefoons het eerste erotische verhaal te luisteren.

Sommelier

Onze “erotiek sommelier” ontvangt jou en biedt een menu aan met verschillende soorten erotische fantasieën. Is je verbeelding al aangewakkerd door het eerste verhaal? De sommelier gaat het gesprek met je aan over jouw erotische smaak zodat een tweede erotisch verhaal op maat gekozen kan worden.

In onze volgende ruimte kun je onderuit gezakt in zitzakken of juist rechtop in zitjes via koptelefoons jouw eigen gekozen verhaal luisteren. Krijg je er daarna geen genoeg van en wil je meer? Yes, please; dan keer je terug naar de sommelier voor advies over een volgend verhaal.

 

Partners