Na een hele zomer getourd te hebben door Nederland, is het nu eindelijk de beurt aan België.

STICHTING NIEUWE HELDEN ZOEKT EROTIEK HOSTS IN BELGIË

Met het project Yes, please! van Stichting Nieuwe Helden brengen we een ode aan fantasieën. We willen de erotische fantasie van mensen uitdagen en voeden. Immers: Porno gaat om het vleselijke, preutsheid gaat over angst en erotiek om vrijheid. Je fantasieën en erotische identiteit geven je zuurstof om meer te zijn dan alleen maar prestatie of angst. Het vergt dat je je kwetsbaar opstelt en dat is moeilijk in ons snelle en individualistische leven.

Wij dagen mensen uit om hun fantasie toe te laten, en daarom vragen we zoveel mogelijk mensen hun fantasieën met ons te delen. Dit gaan we doen tijdens interviews, in onze reizende opnamestudio –een caravan genaamd Bolleke – tijdens festivals in heel Nederland en België!

Om mensen in onze opnamebooth te lokken en het gesprek over fantasie aan te knopen, zoeken we gedreven, enthousiaste en sociale vrijwilligers, of liever, EROTISCHE HOSTS, uiteraard liefst met affiniteit voor het onderwerp en zonder schaamte!

We bieden een unieke kans om met veel mensen in gesprek te gaan over fantasie, erotiek en seksualiteit, op verschillende plekken in België. Wat wij van jou verwachten:

  • Gedurende het najaar wordt je ingedeeld op een aantal dagen op verschillende festivals/plekken, als de erotiekbeurzen in Mechelen, Hasselt, Antwerpen en Gent
  • Je werkt zo’n 6 uur per dag en bent het visitekaartje voor onze opnamebooth en het Yes, Please! project in het geheel

Voor vragen, meer informatie, of om je direct aan te melden kun je mailen naar Charlot, charlot@stichtingnieuwehelden.nl

 

 

Partners